neděle 16. března 2014

Rainy Days

Po dlouhé době konečně víkend, kdy nevysedávám v baru nebo nechodím po maturákách a neutrácím za chlast alkohol. Ač jsou plesy fajn, jsem ráda, že na žádný už nemusím.
Po tom krásném počasí, co bylo v týdnu, je celkem zklamání, že o víkendu je venku takhle hnusně. Takové spací unavené počasí (proč pak teda vstávám neobvykle brzy už před desátou?!). No ale jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré!
Kdyby bylo venku hezky, tak se možná nepodíváte na všechny ty seriály, který jste v tejdnu nestihli shlídnout (můj tip: Pretty Little Liars, Game of Thrones), neuděláte si konečně nový nehty, který už vypadají dost žalostně a možná se opět nedostanete k přečtení všech článků, vámi sledovaných blogů. Navíc jsem ještě napsala 3 maturitní otázky z bižule a přečetla Kuře melancholik!  Jsi pašák, Dady! Možná i stihnete zauvažovat o tom, proč ještě nemáte gumovky, když existuje i deštivé počasí?!



¨
1. Koukat na filmy nebo na seriály… (nevím, jak vy, ale já v týdnu totálně postrádám čas k týhle činnosti)
2. Otevřít knížku J
3. Nový nehtíky?
4. Zkontrolovat blogy a možná udělat něco pro ten svůj?
5. Vzít auto a potěšit svou návštěvou nejlepšího kámoše!
6. Kdyby nám internet šel, tak jako nejde, a kdybych měla myš, zahrála bych si LOLko…
7. Pokud máte doma víc surovin než my, můžete něco upéct!
8. Možná je největší čas trochu poklidit?
9. Naučit se pracovat s Dolce Gusto a pít Nesquik od rána do večera. 
10. V případě absolutní nudy – podívat se na učení.
¨

 Šlejhar - Kuře melancholik | Yalom - Máma a smysl života | Čapek - Bílá nemoc a Věc makropulus

BTW. Už jste se taky stihli naštvat nad novým vzhledem facebooku? Neni lepší ráno, když vstane, zapnete nota a vidíte tu hrůzu! Větší fotky kámošů? Bože, to jsem si vážně vždycky přála! A mít otevřenou jen jednu konverzaci? Tak to už je vážně gól!

- Daniela

Žádné komentáře:

Okomentovat