sobota 12. dubna 2014

Nymfomanka

Na film jsme chtěly jít s Adélou do kina. Zaujal nás hlavně název a nic dalšího jsme o filmu nezjišťovaly. Než jsme se ale dokopaly jít do kina, už to v nich nebylo a film se dal najít na internetu.


Já na film koukala na stránce www.sledujemefilmy.cz. Čekala jsem, že mi asi bude trochu líto, že u filmu nemám po ruce nějakýho kluka (o přítelích se u mě nedá moc mluvit, vztahy mě nelákaj :D). Ale buďte bez obav, druhé pohlaví není u filmu potřeba.


Žádné velké porno se ve filmu tedy nekoná. Sexuje se tam sice dost, ale žádných 50 odstínů šedi. Sex je ve filmu spíše pro dokreslení vyprávění hlavní hrdinky (nevím, jak napsat [džouina]), kdyby Joe byla kuchařka, místo sexu by tam pravděpodobně bylo krájení cibule, takže tak.
Začátek vyprávění Joe mě celkem pobavil. Čokoláda je opravdu parádní výhra, pokud se jedná o to, kdo se za cestu vlakem na konečnou vyspí s co nejvíc chlapama. Další vtipná scéna je, když Uma Thurman (manželka chlápka, který ji podváděl s Joe) přivedla své děti do bytu Joe, aby ji dětem ukázala a také, aby viděli, kde „ji tatínek klátí“. Nebo scéna s černochama :D



Rozdělení filmu na dvě části mi přijde zbytečné, ale koukat se 4 hodiny na film, by bylo asi vyčerpávající.
Vážně mě naštval ten dědula na konci. Ten páprda se celou dobu chová, jako slušný starý pán, poslouchá její vyprávění, za nic ji neodsuzuje, snaží se jí pochopit… A pak ho na ní vytáhne. Dobře to udělala, holka, že ho zastřelila!

Závěrem - pokud čekáte jen sex, tak se na to nedívejte, je to pro vás ztráta času. Je to spíš k zamyšlení. Pochopíte, že život s nymfomankou není žádné kafe, a i když je kluk v posteli fakt borec, tak sám na to prostě nemá. 

- Daniela

Žádné komentáře:

Okomentovat