pátek 31. ledna 2014

Oblíbené blogy

Jak jste asi pochopili, tenle článek bude o mých oblíbených blogerkách. Pro začátek bych řekla, že zahraniční blogy moc nesleduju. Důvody? Za prvé - lenost a já jsme dobrá dvojka, takže si to radši přečtu česky. Sleduju sice třeba Kenzu nebo KRISTINE (který by teda fakt slušelo 10 kilo navíc, ale ty její vlasy...! Ach), ale to spíš koukám jen na fotky.  Za druhé - mě nebaví sledovat, jak někdo má prostředky k tomu mít naprosto skvělej život, nejednu kabelku Givenchy, Louboutinky a další věci, na který já nikdy mít nebudu. Na instagramu sleduju spoustu blogerek, protože každou chvíli přidávaj fotky jídla, který se právě chystaj pozřít. To se mi líbí.
Mám ráda něčím originální blogy a žádný dlouhý články, protože to je nuda. Nesleduju žádný Beauty blogy, jsem ráda, že se umím jakštakš namalovat a tím tohle téma pro mě hasne. Jako je důležitý o sebe pečovat, ale kdybych si měla koupit každej druhej krém, protože je uplně nejvíc super, asi skončím za chvíli u Blanice pod mostem. Nesleduju ani blogy o jídle, protože jsem absolutní antitalent na vaření. Udělám si čaj, párek, tousta a pizzu z Tesca a to je konec mojí kuchařský kariéry.

pondělí 27. ledna 2014

New In sales

Nevim proč, ale pořád mají výprodeje.. Myslela jsem, že týden po Novém roce bude všechno pryč a budou nové kolekce. Chyba!
Jednou čekám takhle na bus a tak du do obchodou, že jo, přece tam nebudu stát, jak trubka.. A hned je skoro litr v háji.. Pak dostanu 20 % slevu na další nákup, no škoda to nevyužít, ne? Tak vezmu matinku s sebou a ta to zacáluje. Takhle se šetří, dámy a pánové.

úterý 21. ledna 2014

100 years of style

Žádnej přebornej článek dneska... Pokud jste studenti, jistě chápete. Málo času, moc učení a ano, přiznávám, lenost. Nějak mi to předsevzetí o udělání si více času nevychází...
Nicméně nedávno jsem viděla video s názvem 100 YEARS / STYLE / EAST LONDON a vážně se mi líbilo. Tak mě napadlo se s vámi o něj podělit. Páč to se sem hodí, že jo. Módní blog, módní historie, to de dohromady ;)


Tak dejte vědět, jestli se Vám líbí jako mně!
-Adéla

čtvrtek 16. ledna 2014

New In Zoot

Poslední dobou si dělám radost nějak často. Objednala jsem si troje boty ve slevách na stránkách Office Shoes, ale zklamali mě. Po týdnu mi napsali, že pouze u jedněch mají moji velikost. No tak alespoň jedny, lepší než drátem do oka ne?
Peněženku LYDC London a kabelku Anna Smith jsem koupila na stránkách Zoot. Hned druhý den jsem měla zboží přichystané na prodejně a navíc jsem dostala pytlík zeleninových brambůrků (nevíte, jak chutnají?), nějaké reklamní cedulky a samolepku, která mluví za mě! "Neváhejte! Kupte si oboje." "Nešetřete místo! Kupte další botník"

úterý 14. ledna 2014

Předsevzetí?

Tak jo, možná už je krapet pozdě na novoroční předsevzetí, ale proč ne? Ve slově předsevzetí přece neni ani zmínka o tom, že se musí dávat PŘESNĚ na Nový rok. Takže...
Možná než si přečtete, co jsem si předsevzala, měli byste vědět, že to úplně první a úplně největší předsevzetí je...

sobota 11. ledna 2014

Velký Gatsby - Maturitní ples

Včerejšek jmenuju nejkrásnějším dnem v mým životě. Netěšila jsem se, účes jsem si představovala úplně jinak, celý den mi bylo zle, ale díky kámošům, kteří dorazili v hojném počtu jsme si to všichni užili. Škoda, že maturák je jen jednou za život. A světe div se, nezpila jsem se jak to hovado a všechno si pamatuju! Takže dnes jen pár fotek :)
- Daniela

čtvrtek 9. ledna 2014

New In

Tak jsem si takhle před maturákem udělala radost. V obchodě neměli moji velikost, takže jsem je objednávala přes internet a aspoň na něco jsem se celý týden těšila. Jsem asi naprosto ojedinělý případ, ale na svůj maturák se moc netěším. Ráda bych se tam šla podívat, ale ne jako maturant. Heh. 
Takže mi v pátek držte palce, ať se na koberci v těch podpatkách nevysekám a z těch krátkých šatů mi nevyleze ani zadek, ani prsa a už vůbec né oboje najednou! 

- Daniela

středa 1. ledna 2014

Silvestr 2013

Asi patřím k menšině, která na silvestru nevidí nic, co by se mělo nějak extra slavit. Silvestr je den, který vám říká, tak a teď koukej jít chlastat nebo tě budou všichni považovat za úplnýho asociála. Ten náš se táhl spíš v duchu přežírání. A přežrali jsme se teda fest. Jo a dopoledne jsem se táhla na Stezku v korunnách stromů. Málem jsem tam nechala plíce.